Вести

Припремна настава

Сви заинтересовани средњошколци који желе да прате бесплатно онлајн наставу могу се пријавити путем формулара. Први циклус припремне наставе биће одржан од 10. до 21. маја 2021. год од 14 часова. Пре почетка припремне наставе на Ваш мејл добићете детаље за приступ и праћење наставе. Уколико имате нека питања можете послати на мејл: prijemninis2021@akademijanis.edu.rs. *Напомена: Молимо Вас да проверавате спам (junk) поруке на Вашим мејл адресама.
Детаљније

Продужење рока за пријаву

Обавештавају се сви заинтересовани,  да се због техничких проблема са он лине системом за пријаву за полагање пријемног испита, рок за пријем докумената, продужава до понедељка 29.06.2020. год. Заинтересовани кандидати могу да пријаве поднесу путем он лине апликације на адреси http://nis.akademijanis.edu.rs/prijava-prijemni-nis, као и лично у просторијама одсека Ниш, ул. Александра Медведева 20, радним даном од 8-14 часова.
Детаљније

ПРИЈАВА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА

Пријављивање кандидата и предаја потребних докумената за упис na Основнe струковне студије у школској 2020/2021. години,  на Одсеку Ниш вршиће се онлајн на адреси: http://nis.akademijanis.edu.rs/prijava-prijemni-nis (УПУТСТВО за онлајн пријаву) и у служби за студентска питања (канцеларија 109 на 1. спрату). Термини за пријављивање су 22., 23. и 24. јун 2020. год. у периоду од 8 до 14 часова. Кандидати који се пријављују лично у Одсеку Ниш, приликом пријаве на конкурс подносе на увид ОРИГИНАЛНА ДОКУМЕНТА, а уз пријавни лист подносе фотокопије ових докумената, и то: - сведочанства свих разреда средње школе, - диплому о положеном матурском испиту, - доказ о уплати накнаде за полагање пријемног испита у износу од 5.000,00 динара на жиро рачун Aкадемије техничко-васпитачких струковних студија број:  840-2111666-06, позив на број 02., - кандидати су обавезни да на…
Детаљније

КОНКУРС 2020/2021.

Изашао је конкурс за упис у прву годину студијских програма основних струковних студија за школску 2020/2021. годину. Комплетан текст конкурса можете преузети овде.
Детаљније

ОНЛИНЕ НАСТАВА – ПРИЈАВА

Сви заинтересовани средњошколци могу се пријавити за праћење онлајн наставе путем формулара. Након пријаве добићете на ваш мејл детаље за приступ и праћење наставе. Уколико имате нека питања можете послати на мејл: prijemni2020@vtsnis.edu.rs.
Детаљније